Про нас

Сергей Краснопольський
Створили в нас проблеми, поміж народу мовні.
І все це є, ми бачим, перед усе, - із зовні.
Комусь то є на руку, нас всіх пересварити.
В мутній воді, як звісно, рибку краще ловити.
Тому пора прозріти. Досить, у щуку й рака.
У цьому бач зарита, невдач наших собака.
Вже досить брат на брата, пора відкрити очі.
І зрозуміти звісно, хто з нас, чого з нас, хоче.
PS.
Якщо згадать Крилова, краще в підхмар'ї лебідь.
В нього не скуті крила, вільно летить у небі.
12.07.2019р.