Ти не та

Борис Задорожный
Зачаруй моє серце очами.
Розкажи мені казку про нас.
Щоб не зміг я заснути ночами,
Та щоб світ білий раптом погас.

Щоб я бочив лишень тебе мила,
Та нічого в житті не хотів.
Ти одна, щоб в моїм серці жила,
Щоб в огні я любові горів.

Ти не та, бо тебе не кохаю.
Не літаю с тобою у сні.
Ні від кого тебе не ховаю,
Десь в душевній своїй глибині.

Не зуміла ти серце розбити,
Та прикласти до рани себе.
Мабудь краще мені буде жити,
Щоб не бачити більше тебе.