Житт ва путь

Ирина Галавина
Злiтають роки, наче вiльнi пташки,
Їх не спiймати i не повернуть,
I знову не пройти життєву путь,
I не переробить її на кращу.

Iде жития, не злiчуучи рокiв,
Крiзь заметiль, пiд сонцем i дощем.
Невiдомо, незнамо, скiльки ще
Йому тривати в свiтi...i допоки...