Родительский дом

Николай Макалов
Де б ти не був, і ким би не став
Чi бiдно живеш, чi богато
Ти завжди будеш пам'ятать
Стареньку батькiвськую хату.

Ти в нiй народився, в нiй же i зpic
і їй завдяки ти став тим, хто ти є.
Уже у самого пенсiйний зрiст,
та в тiй хатi… дитинство моє.