Зустрiч двох сердець-3

Дмитрий Погребняк 555
Про що ти думаєш завжди на самоті
куди твої думки несуть у далечінь
адже стосунки найголовніше у житті
якщо нема бажання-нема і устремлінь...
Про що ти думаєш і мене не спитаєш
а може почуттями відвертими налякана
на пропозиції мої уваги не звертаєш
від тебе я не чую відповідь ніякою...
Про що ти думаєш і до сих пір мовчиш
і прирікаєш своє серце на страждання
я знаю що ти перед вибором стоїш
знай ризик виправданий якщо є кохання...