Джинсы с дырками укр

Валерий Квачев
@ ДЖИНСИ З ДІРКАМИ

Піду втоплюся...
Андрій Миколайчук

Кохання - то така зараза!
Марічко, знай (втоплюсь, чи ні):
Де б не пірнув -
знайде  відразу й
у найглибокішому
дні!

Ходив я топитись
до річки й на став.
Та вірний Сірко
мене й звідти дістав.
Вертався я босим,
порвав галіфе.
Та тільки мене ти
зовсім не зовеш.

Бо ти вдягла круті джинси з дірками.
А ті дірки, То не просто прикол.
Я, як побачив, згадав твою маму!
Й враз закохався!  І мабуть... Сірко...

Я в захваті, мила!
Навіки закляк.
Ти в серці зробила
моїм переляк.
З Сірком за тобою
звернули за ріг.
Та раптом Сірко
відірвався й побіг...

Бо ти вдягла свої джинси з дірками.
Сірко прудкий. Ти прудкіша, мала!
В крутих дірках ще крутіше дірками
після Сірка ти за мить розцвіла!

Втопив я у річці
Той камінь з душі.
Лиш тільки кохання
одне залишив.
Нехай ще вологе
Моє галіфе.
Вдягай нові джинси,
Підемо в кафе.

Коли вдягнеш круті джинси з дірками .
Сірко згадає яка ти прудка.
А я згадаю за мить твою маму.
І твою маму і маму Сірка...

Затьохкає серце услід матюком.
Услід за тобою, услід за Сірком.
Продам галіфе я і краму куплю.
Дірки залатав би...
Та тільки люблю,

Як ти вдягнеш круті джинси з дірками.
А в тих дірках ти солодка така,
Що я кохав би тебе до нестями.
Та до нестями тримаю Сірка...

ВК липень 2019 ХерСон