Куля

Григоренко Павел Глазков
Куля летіла,
В небі свистіла,
Різала кисень без крил...

Куля летіла,
В пошуках тіла,
Що мала сил...

Повітря кипіло,
Від швидкості мліло,
Наповнене жаху й страху...

Серце материнське
В душі скреготіло.
Куля летіла в сліпу...

Кров закипіла,
В очах потемніло.
Куля знайшла свою ціль...

Впав хлопчина
На сиру землю
Він не відчув даже біль...