Ходзяць хмаркi, наводзяць дрымоту...

Юрий Боровицкий
***
Ходзяць хмаркі, наводзяць дрымоту
На мяне, і на мальвавы сад,
На русалак у садзе, суботу,
І на будучы мой зарапад.

Новы дзень ціха крочыць наперад
І не робіць ні кроку назад.
Адпусцілі русалак на бераг –
Адпачыць у мой мальвавы сад.

І стаяць яны – мальвы-русалкі,
І на хмаркі глядзяць і глядзяць,
І прымружваюць вочы-фіялкі,
І някідкім святлом зіхацяць.

13. 07. 2019 г.