Подяка Творцю

Лидия Елена
Росою край мій умивається сьогодні,
І безліч-безліч, сотень квіточок
Голівоньки направили в небесні,
Висоти чисті де живе наш Бог

І я схиляюся до долу,
Щоби подяку принести Творцю,
За радості Його живого слова,
За вічності відкриту нам красу

Оспівані любов’ю дари неба
Вплітаючи веселки кольори
Далеко ген несуться в гори,
Щоб цю любов почули навкруги

Веселий вітер шепче в полі,
Той шепіт колисав траву,
І квіти різнокольорові
Всі славили любов Христа святу

Хай лине слава уст чудова
І наша Богові завжди,
За світло радості спасіння,
Що нам відкрито на Голгофському хресті!