Життя в вiдчуттях 5

Дмитрий Погребняк 555
Кохання створено для душевних озарінь
воно взаємні почуття сердець єднає
як сяйво у житті наступних поколінь
і через глиб століть нікуди не зникає...
Кохання створено для душевних озарінь
знайти свою людину це примха долі
придбати почуття неможливо за безцінь
як і знайти щастя раптом своє мимоволі...
Кохання створено для душевних озарінь
побачивши ми йдемо на промінь світла
стосунки виявляються як скарб порозумінь
і ми закохуємося...для себе непомітно...