немов би колискова

Рэйнни
..Ніжність та долоні - неосяжна мрія,
я тоді з тобою так була щаслива,
тільки б пам"ятати тепло серця
в холоді печалі, що озветься
знову десь там тихо, де зима лунає
спогадом, що весь так пам"ятаю..

..Знову лиш відлунням тим знайомим
серця біль, немов би колискова..

r810220