A Word dropped careless on a Page by Emily Dickins

Эмили Дикинсон -Сергей Ёлтышев
Роняй на лист небрежность слов -
Виденьем освятит,
Где, в бесконечный вжат рубец,
Творец в морщинах спит...

Реченьем пагубу плодя,
Вдохнёшь унынье слов,
Где лихорадочный озноб
Продлён длиной веков...




*********************************
A Word dropped careless on a Page by Emily Dickinson

A Word dropped careless on a Page      
May stimulate(consecrate) an eye      
When folded in perpetual seam         
The Wrinkled Maker(Author) lie         

Infection in the sentence breeds      
We may inhale Despair               
At distances of Centuries             
From the Malaria --