Живу как умею

Надежда Рубан
Я живу, як умію. .

Я живу, як умію. . . нікому не мішаю,
За помилки свої, сама себе картаю,
Себе я картаю і то не глобально. . ,
Не можливо прожити - життя ідеально!
Не можливо; не плакати, чи сумувати,
Що Господь посилає, треба цінувати.
Просто прийняти, що доля малює,
Бог за любляче серце - нагороду дарує.
З долею не можна - ставать до двобою,
Завжди залишатись - самою собою!
Я живу, як умію - Всевишнього молю,
Щоб сину і внукам - дарував добру долю,
Хай у моєї сім'ї - дні будуть погожі,
Щоб завжди були - під захистом Божим!

Автор: Н.П.Рубан.