Волшебные весны

Надежда Рубан
Нас весни чарують.

Нас весна чарувала співом пташиним,
У душі розливався зелений розмай,
Розквітали в дібровах квіти шипшини,
Музику свою писав водограй.

У гнізді своїм в парі лелека гелгоче,
Крокуємо в літо, як Христос по -воді ,
У спраглої ночі, фіалкові очі,
Нам кажуть, що ми молоді.

Ми у поглядах своїх із сумом читали,
Що рано чи пізно, відцвітуть матіоли,
Ми так довго, так довго це літо чекали,
Нас ніхто не розлучить ніколи.

Буде наша любов у зорях пломеніти,
Підсніжником білим буде воскресати,
Одне одному в осінь будем руки гріти,
А зима буде нас колисати.

І знов прийде весна, чудова, прекрасна,
І знов у душі нам розлиє розмай,
І в наших очах, посивілих, не згасне ,
Теплого літа, ясний небокрай!

Автор : Н.П.Рубан.