Дождж

Анна Атрощенко
Перад здзіўленым Сусветам
льецца дожджык з чарнаты,
Неба дзіўным амулетам
зберагае дом пусты.

Разгулялася стыхія,
не пазнаць і далягляд.
І галінкі ўсе сухія,
нібы чорны зоркапад...

Фота інэт.