***

Светлана Кириченко 3
Квітковий рай, що є гарнішим?
Той рай, він буде всюди,
Де зрощують в любові квіти,
І аромати линуть всюди!
Де є ще рай на цій землі?
Питанням це довічним буде,
В душі зростають пелюстки,
А навкруги лиш гарні люди!
Людське життя,потоку час,
Невпинно, та невгомонно,
Піщинками проходять через нас,
Лікуючи роки та передзвони!
І в зорепаді, в світанковім ранку,
Ви бережіть душі своєї статки,
Хай буде раєм, кожен день для вас,
Життя мандрує, в добрий час!