Зупинка

Марк Брауни
Де ми тільки не були
В Парижі,Лондоні,Римі
На сплячих пісках Балі
Разом ловили хвилі

Пообіцяв я тебе кохати
І цю обіцянку як міг тримав
Бувало доводилося й воювати
Але то нічого, якщо щастя своє спіймав

Та нажаль хєппіенду не сталось
Бо життя це нестрімна ріка
Якби все гарно вам не здавалось
Та усього на світі є кінцева зупинка

Місто Київ і шоста ранку
Притягнення більше нема
Якби не боляче було це казати
Місце розлуки метро Либідьска