Ми чемпiони

Поэт Закарпатья Василий Галас
Знов вереснево.
Дзвінки. Уроки.
Хто вище й вище,
хто – перші кроки…
Ну і звичайно –
м’ячі у полі.
А гру нам судять
шкільні тополі.
Ми – чемпіони,
сказати можна.
Бо наша школа -
непереможна.
Дарма суперник
зібрав нараду –
від нас чекати
голів як граду!..

Липень 2019