У кожного своя дорога

Ирина Гордиенко Щукина
Байдуже, як важко буває -
Вранці знов все стає яскравішим.
Як відомо, "що нас не вбиває -
Робить неодмінно сильнішим".

Треба до кінця не здаватись.
Вірити в себе чи у Бога.
Головне - бути тут, залишатись,
Бо у кожного своя є дорога.

PS: мои пробы писать на украинском языке.
Приношу извинения тем, кто не знает украинский :)