Маки i волошки

Светлана Кравчук 379
Серед зотота пшениці
Квітнуть маки і волошки.
Як пір’їни у жар-птиці
Й навіть кращі трошки.

Відправляють Сонце спати
В далечінь. За обрій.
Присипляють цвітом хати
Щоб був сон солодко-добрим.

Наливається колосся.
Несе дар в собі безцінний.
Щоб омріяне збулося,
Щоб відбувся хліб відмінний.

І коли прилине ранок
Щоб сполошить всіх на день
Світло-вогненний світанок
Дасть життю нових натхнень.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
13.07.2019
09:11
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.