Я шепотiтиму тобi велику тайну

Влад Селезнев
Я шепотітиму тобі велику тайну
Про полуничку, що недавно цілував.
Моєї Бусіни ці ягідки... То файні!
Я пив їх сік, він дуже смакував...

Отримав те, що мрію і що хочу,
Бузок відцвів, але я знаю суть:
З тобою маю найпалкіші нині ночі.
Тебе благаю: ти тільки поруч будь.

Ми на вівтар любові віддаємо:
Кохання зиск, натхнення й почуття.
І, коли поруч, щасливими стаємо,
Я пам'ятаю ніжність відчуття.

Тобі подякую за хист і за натхнення,
Ти Музой тут, навіки ця любов.
Я відчуваю з початку до Успіня,
Що ти моя, ти рідна моя кров.