Не шукай там, дэ нэ клав, козаче!. -..

Лев Постолов
          
            "Настане час і буде перемога
             повернеться все на круги своя
             після того як мучила так довго
             на шматки батьківщину разнеся.

             Пани закінчать бійки між собою
             Когда кінець настане їм самим
             одного разу розділивши долю
             обрали для простих людин.
 
             I з їх кінцем настане Благодать
             все скінчиться як ніби навожденье
             холопи перестануть помирати,
             як від панів настане избавленье.

             I новий світ покаже нам дорогу,
             де щастям буде жити на землі
             і кожному воздасться по немногу
             за все що ми раніш перенесли.
 
             Iсторія розсудить справедливо. -
             Повернеться все на круги своя.
             Побачимо відродження країни,
             що батьківщиною з нас кожному була".



Не шукай,
Будь ласка,
Там
Де ты
Нэ клав, козаче!

Про щастя Мрия
Споконвику плаче.
Нищо
Самэ собою
У свити нашему
Не выправляеться.

Той, хто на це
Надию мае, -
(На жаль!), -
Той помыляеться.

              14 июля 2019-го года.