Гракiв фрак

Олександр Мачула
(Із книги "Дивні речі для малечі")

У крамницю чорний грак
прилетів придбати фрак.
захотів він стати франтом,
бо набрид йому піджак.

Продавець, вусатий рак,
приміряв гракові фрак –
мудрували, підганяли,
щоб фабричний скрити брак.

Повернувсь в діброву грак,
сів на гілку неборак,
а грачиха із докором, –
Ти в цім фраку, як жебрак!

15.07.2019