Гава

Олександр Мачула
(Із книги "Дивні речі для малечі")

Ґава

На глодину, ніби пава,
сіла чорно-сіра ґава.
Прилетіла з пароплава
до кофейні пити каву.

І примруживши лукаво
праве око, пані ґава
попросила на забаву
найміцнішу в світі каву.

Їй у відповідь кульгава
жабка мовила ласкаво, –
Повертай до пароплава,
у кафе скінчилась кава!

15.07.2019