Baby, stop crying and stop your sorrow...

Тер-Иоганесян Бах
Baby, stop crying  and stop your sorrow, –
New Year will be there soon.
Twenty first century comes tomorrow
With shining stars and the magical Moon!

Elfin and ghosts fly in the night sky,
Dwarves look for treasures deep in hills…
Everything drowns in the snow cover…
Baby, don’t cry! Please dry your tears.




                2000


Детка, перестань плакать и перестань печалиться, –
Скоро придёт Новый год.
Двадцать первый век наступит завтра
С сияющими звездами и волшебной Луной!

Эльфы и призраки летают в ночном небе,
Гномы ищут сокровища глубоко в горах…
Все тонет в снежном покрове…
Детка, не плачь! Пожалуйста, вытри слезы.