Швея

Алексфил
Так бывает:
Петля за петлёй,
Нить закрывает,
Рубец молодой.

Так бывает:
Петля за петлёй,
Боль, обжигает!
Душевный покой.

Петля за петлёй,
Открытая рана,
Петля за петлёй,
Такая награда...