Роберт Геррик. N-151 Божьи руки

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-151) Божьи руки

Так Божьи руки гладки, что течёт
Легко из них поток Его щедрот.


Robert Herrick
Gods hands
 
Gods Hands are round, & smooth, that gifts may fall
Freely from them, and hold none back at all.