Петро й Павло

Клавдия Дмитрив
Петро – це скеля,скеля непорушна,
І його віра ,наче камінь бо тверда.
Його наука – дуже- дуже слушна,
І віру  цю не знищить і орда.

Петро й Павло – апостоли Ісуса,
Його два учні в вірі  до кінця.
Коли стелю на стіл свого обруса,
То згадую тернового вінця.

Петро й Павло несли людям науку,
Несли ту віру,що їм дав Христос.
І  бачили Христовую ту  муку,
І те пророцтво , що з Христом збулось.

Страчені вони обидва в  Римі,
Загинули у муках обидва.
Але у вірі до кінці ж бо нескоримі…
Й служили  Господу не місяць і не два.

12.07.2019 р.