Перехрестя укр

Незваный Призрак
Я українською ніколи не писав.
Можливо було і не починати?
Та як же стримати цей негамовний щем,
Коли в зіницях чорних балаклав
Клекоче то, чого волів не знати,
Страшне і чорне, як людський Едем.

Вони не знатимуть ніколи, що я чув.
Не стануть їм і переповідати
Про день, де Сонце більше не воскресло.
А світ новий полегшено зітхнув.
Сьогодні я у звітах буду п'ятим,
Хто віднайшов благословенне Пекло.