Збережи

Алёна Шинкаренко
Благала небо про щастя,
І знайшла я тебе.
Чекала я на прекрасне,
Все прекрасно тепер,
Бо у мене ти є.

Приспів:
Збережи все те, що між нами,
Збережи непридуманий світ –
У майбутнє політ.
Збережи все, що так чекали,
Збережи в щасті наші сліди
Глибоко, там на дні
У душі назавжди.

Так, наша доля мінлива,
Ціль тримає в собі.
Повірила я у диво,
Моє диво в тобі,
Знаю я, назавжди.

Ти для мене, я знаю,
Я для тебе, повір.
Кожен день пам'ятаю,
Ночі лагідні всі,
Світ цей, наче у сні.