Кохання з присмаком м! яти

Алёна Шинкаренко
Кава, троянди – очі твої,
Світ впада у нірвану.
Щастя в гірлянди – крила мої,
Я в обіймах знов тану,
Вірить не перестану.

Приспів:
Кохання з присмаком м'яти,
Кохання з хвилями літа.
Так легко нам відчувати
І прохолоду вдихати,
Як свіжий лагідний вітер.

Дивне кохання, наче у сні,
Данне нам небесами.
Ніжність, зізнання – в світі одні,
Мрії спільні між нами,
Лиш надію тримали.

Більше не відпущу,
Більше не пропущу.
Далі разом навік,
Тільки ти серед всіх,
Знаю, щастя – не гріх.