Не забувай про Свiтло в грудях

Катерина Жебровська
Не забувай про Світло в грудях…
Не забувай…
Хай віє вітер, стужа студить…
А ти співай…

Знайди себе у Високості
Поміж Зірок…
До болю, гіркоти, до млості
Мовчи, Пророк…

Тримай у серці Тишу й Світло…
Молись й тримай…
Хай навкруги доріг не видно…
А ти літай…

Лети крізь праведне і грішне…
Все відпусти…
Коли піднімешся ще вище,
Усе Люби…

14.07.2019