Командиру

Олександр Мачула
Так ти говориш – ми в одні команді
і, значить, інтереси в нас одні?
Чому ж ти п’єш «Мускат», «Мартіні», «К’янті»,
коли командна більшість у багні?!.

Чому ти на Мальдівах чи Багамах,
команда ж миє ноги в куширях?
Команду ти, браток, змінив на банду,
а зараз вибори і око тисне страх!

16.07.2019