Менi не 100 та ще й не 50

Клавдия Дмитрив
Мені не 100 та ще й не 50,
До старожилів я не відношуся,
Та з гордістю я хочу всім сказать:
Я – українка , і саме цим горджуся.

Мені не 100 та ще й  не 50,
Але в житті вже бачила чимало.
Вже маю  що  й онукові сказать,
І досвіду в житті ще  більше стало.

Мені не 100 та  ще й не 50,
Життя уже чогось мене  навчило.
На все приходиться дивитись і зважать,
Хоча не раз воно мене і  било.

Мені не 100 та  ще й не 50,
На все широко очі відкриваю,
Хоч мушу і вуаль я деколи вдягать,
Та й через неї все я зобачаю.

Мені не 100 та  ще й  не 50,
Але ні  дня ніколи не марную,
Хоч іноді щось струни стугонять,
Але життя ціную і шаную.

14.07.2019 р.