На крилах кохання

Клавдия Дмитрив
На крилах кохання все можна здолати,
Бо віри і сили вони додають.
На крилах кохання все можна впізнати,
Й торкнутися хмар,що у небі пливуть.

На крилах кохання злітати так легко.
Піднятися можна на них в височінь,
Та це оцінити може лиш дехто:
Хто на крилах кохання відчув широчінь.

На крилах кохання можна всього сягнути,
І мать насолоду від польоту на них,
А найважливіше–в ці крила вдягнутись,
Забрати вуаль і додати в них штрих.

На крилах кохання нічого не страшно,
Але головне–не поранити крил.
Й польоти робити на них своєчасно,
Й розуміть де вершина,де провалля,де схил.

15.07.2019 р.