палаши

Маргарита Анина
..
. "Крестьянская Леди "
.  Обычной Души!

   скажи
   людям
.  Правду!

.  Себя
.  На
. Голгофу..

.  Ты сам
.  Отправлял!

.  " а мы
.  все ..
.  Палаши !"

. Но стать
.

. Человеком...

. труднее
. чем
. богом.)