Ви завойовуeте свiт

Катерина Жебровська
Ви завойовуєте світ…
А є шляхи у Небо…
Освячений Любов’ю Рід –
У снах… Подій перебіг…

Під Сонцем місця – навсібіч,
Щомиті, повсякчасно…
І серед безлічі доріг –
На всіх Краси достатньо…

Ви завойовуєте світ…
А світ, між тим, зникає…
Впізнаєте останній крик
Землі, що умирає?

У кожнім серці – ритм життя…
В очах – і сміх, і сльози…
Земля для всіх-усіх – одна…
Розставлено пороги…

Пороги… Межі… Страх… Війна…
Герої… Полонені…
Тепер, минуле, майбуття –
Скривавлені, нікчемні…

Ви завойовуєте світ…
Й зникаєте в безодні…
Пекельна гра… Скорботний слід
На долях без Любові…

17.07.2019