Waterfall

Ортиков Диёр
Look at my heart,it needs your blood,
Make it alive,without you, it is very hard.
Only your image in my mind,
I see only your side,
I know, that's not right,
Myself in craziness, I find.
Only with you,my life, I want to divide,
Be my wished guide.
Stay with me, I wanna sense your soul,
My feels are like waterfall,
This is my goal,
Forever, to be your wall.