Весна бренить

Валентина Вересоцкая
Весна на дворі вже бренить
Спів солов'іний чути зранку
Іде,крокує,гомонить
Шепоче листям на світанку.
І в тому шелесті дібров
Душа радіє. Веселиться!
Весна іде.Надходить знов!
Насправді це! Мені не сниться!