Роберт Геррик. N-154 Рёв

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-154) Рёв

Тот сильный плач мы рёвом называем,
Который скорбным сердцем исторгаем.


Robert Herrick
154. Roaring
 
Roaring is nothing but a weeping part,
Forc'd from the mighty dolour of the heart.