Роберт Геррик. N-145 Слёзы III

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-145) Слёзы (III)

Нам слёзы тех, кто свят, - услада,
Слёз горше – грешников рулады.


Robert Herrick
145. Tears

The tears of saints more sweet by far
Than all the songs of sinners are.