Краса життя Голосjjвський парк

Валентина Вересоцкая
Красою насичений маниш до себе
В простір природи,в синє небо!
І я вдивляючись в твою красу,
Своєму народу іі серцем несу!
На стрічку лягає думка моя,
Яку душею своєю відчуваю я.
В гості зайдіть! Спочинете тут
В парк Голосієво вас стежки заведуть.
Він чекає на вас!Чекає і кличе!
Здоров"я міцного кияни вам зиче!