Метка Яринка

Олександр Мачула
(Із книги "Дивні речі для малечі")

В дитсадок, у старшу групу,
привели Яринку,
стала та копилить губу,
дівчинка-іскринка.

До сніданку і обіду,
як за стіл сідала,
по два стільчики для себе,
зазвичай, займала.

Бо любила та Яринка
дуже солоденьке:
там компотик «наварила»,
тут – цукерок жменьку.

Та одного разу птаха
надто поспішила –
поміж стільчиків з розмаху
на підлогу й сіла…

Тож повинна пам’ятати
все ж Яринка кожна:
на стільцях двох одночасно –
всидіти не можна!

18.07.2019