Нима билан уйновдик гаров

Муфаззал Ходжаева 2
 ***
Нима билан,уйновдик гаров
Кузлар арзихоллашганида?
Талаб этгач,ишк сехри тулов
Юраклар хис талашганида?
Нимайди у,уйинлар гирром
Вужудлар бехоллашганида?
Умр берсам-да...колганим "биров"
Дунелар хунг...йиглашганида...
      ***