Марiчка

Олександр Мачула
(Із книги "Дивні речі для малечі")

Між смерічок лине річка,
на містку стоїть Марічка.
Та Марічка – гарна чічка,
в косу заплітає стрічку.
На пригірку, біля річки,
розрослись гриби й порічки.
Взявши кошика і тичку,
в бір пішла мала Марічка.

19.07.2019