Чудасiя

Олександр Мачула
(Із книги "Дивні речі для малечі")

Раз посіяв Прокіп кріп,
та на грядку втрапив кріт.
Він нарив з десяток кіп,
Прокіп же – зварив окріп.
Мимо йшов розстрига-піп,
ніс для діжки довгий чіп,
як до неї скочив кріт –
піп мерщій забив той чіп.
Як доїв останній біб,
кріт діжу ще довго шкріб…
Тож пожав він, що посіяв –
отака ось чудасія!

19.07.2019