Юраккинам сеники

Муфаззал Ходжаева 2
    ***
Юраккинам сеники
Пора-пора эзилган
Киприклари намланиб
Хумор кузи сузилган
Тилаккинам сеники
Есуману,догули
Корачиги куйган кул
Ситамларин сагири
Ха,сеники,сеники
Уша, кошу кузим хам
Аразу нозга тулган
Куйдирги боз-бозим хам...
    ***