Свiтла мiсячного повiнь

Марина Степанская
Світла місячного повінь -
Повня, хвилі, неба плюскіт!
Лоскітний сліпучий пломінь
Пронизав... Шовкову блузку

Розстібнув ти, груди повні
Вивільняєш із полону.
В срібну невтишиму повню
Всі зникають заборони.

Ніч спливає. В білих льолях
Лепетливі линуть хвилі.
Суперповня в наших долях,
Повня в грудях, стегнах, тілі!..

Сяйво хлюпає прибоєм
Через вінця тиші. Двоє...
Танець тіней карколомних,
Звуків, персів, стегон повних.