Спадають сутiнки на землю

Клавдия Дмитрив
Спадають сутінки на землю,
Сонце в колиску вже лягло.
Живу на світі недаремно,
І кожен вірш-моє крило.

Спадають сутінки на землю,
Вітер вербу десь сколихнув.
Стає надворі уже темно,
Та соловейко не заснув.

Спадають сутінки на землю.
Навколо тиша і краса.
Спостерігать за цим приємно…
Додолу впала вже роса.

Спадають сутінки на  землю,
І коники почали гру.
Зустрінуть скоро нічку  темну…
Я ручку в руки знов  беру.

Спадають сутінки на землю,
Нічні метелики - в танок.
А місяць виглянув таємно,
Й побачили парад зірок.

18.07.2019 р.