***

Вера Деревьянко
молоді врачі хороші
 знання мають і  диплом за сало не купляли  нізаякі гроші
вчились завжди на відмінно
і тепер допомагають
щоб жили в добрі чарівнім

люди люблять поважають
не перечать і не хають вірять в їхню доброту і довольні що спасають